Afspraak maken

Je kunt overdag direct telefonisch een afspraak maken. ‘s Avonds of in het weekend kan je mailen. De assistente mailt je dan terug.

Regulier consult

Er is iedere dag regulier spreekuur. Bel of mail de assistente en geef aan of je 10 of 20 minuten (bij meerdere vragen) wilt reserveren voor je afspraak.

Avondconsult

Op donderdag is er avondspreekuur. Bel of mail de assistente voor een afspraak. Reserveer je consult tijdig want dit spreekuur zit vaak snel volgeboekt. 

Email Consult

Sommige vragen of klachten kunnen goed per email worden afgehandeld. Je moet hiervoor ingeschreven zijn bij de praktijk en al eens een persoonlijk consult met de huisarts hebben gehad. 

Bel Consult

Sommige vragen of klachten kunnen goed telefonisch worden afgehandeld. Je moet hiervoor ingeschreven zijn bij de praktijk. Maak een afspraak met de assistente over een tijdstip dat de huisarts je kan bellen voor het bel consult.

Skype Consult

In sommige situaties kan een Skype consult handig zijn. Je moet hiervoor ingeschreven zijn bij de praktijk. Maak een afspraak met de assistente over een tijdstip dat de huisarts met je kan Skypen.

Herhaalrecept

Als je een herhaalrecept voor doorlopende medicatie van Studentendokter hebt dan kan je nieuwe medicijnen bestellen via het webformulier. Je kunt ook de assistente belllen of mailen.

Regel direct je eigen huisarts in Den Haag en schrijf je in bij de Studentendokter