Zelf je gezondheid checken

Op onderstaande websites  vindt je zelftests en informatie over algemene gezondheidsvragen en specifieke onderwerpen zoals ziekten op reis, anticonceptie, drugs en meer. 

Moetiknaardedokter is een App die voor jou de vraag beantwoordt óf en wanneer je naar de dokter moet. Goedgekeurd door het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG)

Thuisarts.nl geeft betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte bij vragen en klachten thuis, voor, tijdens en na je bezoek aan de huisarts.

Wie dit leest stopt met roken! Onze ervaring is dat iedereen met roken kan stoppen, als hij of zij maar gemotiveerd is en de juiste methode gebruikt.

De Anticonceptie Check laat je nadenken over zaken die belangrijk zijn voor het vinden van een anticonceptiemiddel dat bij jou past.

Het landelijk coördinatiecentrum reizigersadvisering informeert reizigers over ziekten op reis en hoe deze kunnen worden voorkómen.

Sense. Voor al je vragen over seks.

Zelfhulpprogramma voor mensen die minder willen gaan drinken. Met een forum en nuttige links.

De Drugs Infolijn (0900-1995) geeft betrouwbare informatie en adviezen over drugs en druggebruik. Iedereen kan bellen, dag en nacht, 7 dagen per week.

Regel direct je eigen huisarts in Den Haag en schrijf je in bij de Studentendokter